Beef Jerky Chipotle

Kód: P189
129 Kč / ks 3,23 Kč / 1 g
Skladem (>10 ks)

Chipotle je výraz pocházející z jazyka nahuatl a znamená uzená chilli paprička, a je to teda něco pro fajnšmekry. Výborná chuť prémiového hovězího masa dolazená mírně pálivým chilli ti udělá radost při každým přežvejknutí. Chutná skvěle, perfektní na zkus, zažene hlad a dodá šťávu.

Detailní informace

Doprava ZDARMA
Doprava ZDARMA
Při nákupu nad 900 Kč máš
poštovné zdarma.
Garance spokojenosti
Garance spokojenosti
Vrátíme ti peníze, pokud ti
maso nebude chutnat.
Rychlé odeslání
Rychlé odeslání
Zboží ze skladu odesíláme
ve všední dny do 24 hodin.

Detailní popis produktu

Složení

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu.✅ Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.

hovězí maso sojová omáčka směs koření pepřsůl chiptole (1,2 %)

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů hovězího a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

 Počítáno na 100 g výrobku
 Energetické hodnoty (kJ/kcal)     1317 / 315
 Tuk 5 g
 Nasycené mastné kyseliny 2 g
 Sacharidy 1 g
 Cukr 0,2 g
 Bílkoviny 63 g
 Sůl 3,5 g
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušené maso
Hmotnost: 0.058 kg
Typ sušeného masa: Jerky
Druh masa: Hovězí
Příchuť: Chipotle
Gramáž: 40 g
Pálivost: Středně pálivé
Země původu: Česká republika
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZR Avatar autora | 7.6.2023
Tak tady u tohoto masa a s touto příchutí Chipotle mi fááákt spadly gatě. Tohle je nebeská pochoutka a kdo ještě neochutnal, tak můžu jen doporučit. Pálivost je mírná tak akorát. Na tomto mase je znát, že léta děláte Biltong, kousky mě příjdou silnější a vláčnější než u Jerky bývá zvykem, ale vůbec to není na škodu, ba naopak :-). Nejlepší Jerky co jsem kdy zatím jedl :-)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz