Maso Here - Bison Biltong 30g

169 Kč / ks
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
20.9.2021

Bizoní biltong je unikát, který spojuje dvě odlišné kultury sušeného masa. Použili jsme bizoní maso typické pro Ameriku a přípravu, která se používá v Jihoafrické republice. Biltong má pak díky křehkému bizonímu masu a poctivé přípravě skvělou chuť a jemnou strukturu. Maso se ti po ochutnání krásně rozplyne na jazyku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Co má společného Amerika a Jihoafrická republika? Obě země mají dlouhou historii sušení masa. Od teď mají ale i nově biltong z bizona v našem podání. Spojili jsme maso typické pro USA a přípravu masa, která má své kořeny v JAR. Bizoní maso používali už staří indiáni na výrobu jerky a moc dobře věděli proč. Obsahuje mnoho bílkovin a nemá v sobě skoro žádný tuk. Biltong je naopak druh sušeného masa typický pro Jihoafrickou republiku. Od jerky se liší hlavně v přípravě. Je víc křehký a šťavnatý.

Co tedy vznikne, když z bizoního masa připravíme biltong? Tenké plátky křehkého masa s perfektní chutí a jemnou strukturou - chuťový zážitek, který ti dlouho zůstane v paměti.

 bizon3 (1)-min

Složení

Bizoní maso, směs koření, sůl, jablečný ocet

Nutriční hodnoty ve 100 g

Počítáno na 100 g výrobku
Energetické hodnoty (kJ/kcal) 1100/264
Tuky 0,6 g
Nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy < 1 g
Cukr 0 g
Bílkoviny 64 g
Sůl 2 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše maso
Hmotnost: 0.054 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Bizoní
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Pálivost: Nepálí
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Bizoní
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Pálivost: Nepálí

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 25.8.2021
Tak tenhle biltong si zaslouží plnou palbu. Parádní kousky masa, famózní kořenicí směs, křehké, šťavnaté, výtečná dlouhá dochuť. A vůbec, bizon? No to mě v medu vyválej... :)
VM Avatar autora Vojtěch Mráz (Administrátor) 9.9.2021
Díky moc!

Když jsme rozjeli business se sušeným masem, tak jsme si řekli, že by bylo fajn mít nějaká pravidla nebo postoje a ty dodržovat. O sušeném mase toho víme opravdu hodně a chceme to předat dál. 

my-jsme-maso-here_2

 

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

kuba-a-ondra-plas-maso-here_2

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.