Maso Here - Antilopa Biltong 30g

Kód: P237
159 Kč / ks
Prodej ukončen
Položka byla vyprodána…

Maso z antilopy představuje jedinečnej gastro zážitek,❤️kterej zaujme milovníky exotickejch chutí. Antilopy jsou známé svojí graciózní postavou a sakra rychlými běhy, poskytují maso, které je tááák chutné,👌 lehce aromatické, nízkotučné a má vysokej podíl nenasycených mastnejch kyselin.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Maso z antilopy představuje jedinečnej gastro zážitek,❤️kterej zaujme milovníky exotickejch chutí. Antilopy jsou známé svojí graciózní postavou a sakra rychlými běhy, poskytují maso, které je tááák chutné,👌 lehce aromatické, nízkotučné a má vysokej podíl nenasycených mastnejch kyselin. Když jsme si před lety přivezli náš první recept na biltong z Afriky, tak v hlavní roli bylo antilopí maso. To jsme tehdy museli nahradit masem hovězím, který je výborný a my ho milujem, ale antilopa je antilopa, no ne? No a teď se konečně kruh uzavřel. V rámci další limitky tu máme pravý originální biltong z antilopy😮 - To ti nesmí utéct! 

Složení

100g sušeného masa je vyrobeno z 350g syrového masa. Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu.✅ Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.

antilopí maso jablečný ocet koriandr pepř česnek sůl

Nutriční hodnoty ve 100 g

Jedno 40 gramové balení našeho sušeného masa je vyrobeno ze 140 gramů antilopího masa a dokáže zastoupit denní dávku bílkovin potřebnou pro normálního člověka se sedavým zaměstnáním.

 Počítáno na 100 g výrobku
 Energetické hodnoty (kJ/kcal)    1518 / 363
 Tuk3 g
 Nasycené mastné kyseliny1,5 g
 Sacharidy< 1 g
 Cukr0 g
 Bílkoviny65 g
 Sůl2,2 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše maso
Hmotnost: 0.065 kg
Typ sušeného masa: Biltong
Druh masa: Antilopí
Příchuť: Originál
Gramáž: 30 g
Pálivost: Nepálí
Země původu: Česká republika
Položka byla vyprodána…

Naše Limitka z Antilopy

5
2x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
K Avatar autora | 18.10.2023
ježiš to je tak dobrý, že mi to leze ušima. díky kluci!
4
ZR Avatar autora | 7.6.2023
Velice zajímavá a exotická chuť na kterou jsem si musel chvilku zvykat (nejíme antilopu každý den že :-)). Po prvním soustu jsem byl trochu na vážkách, ale pak jsem to pochopil...chuť je příjemně zvěřinová bez ocásku co má třeba náš jelen, směs koření je jemná a nepřebíjí chuť masa. Děkuji za exotický zážitek :-)
3
X Avatar autora | 16.5.2023
Chuťově nic moc, je to spíš takový zajímavý zážitek, ochutnat biltong z exotického zvířete, ale zde byla zvolena špatná směs koření
5
MH Avatar autora | 14.10.2022
Konečně!!!! Na tohle jsem se těšil roky!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Víte jaký to je rozjet firmu se sušeným masem, když neumíte ani naklepat řízek? Je to docela maso! Náš praděda měl v Hradci Králové řeznictví. Děda měl přezdívku Špek, vyráběl domácí tlačenku a věděl o mase vše.. A my dva? Nás bavil spíš počítač a sport. A přece se všechno nakonec semlelo tak, že rodinná tradice pokračuje.

my-maso-min

Náš příbeh je prostě o tom, jak dva bráchové, co spolu dřív prohodili sotva pár vět ročně a neměli moc společných zájmů rozjeli business se sušeným masem. Jeden se naučil sušit maso, druhej pak chtěl založit rodinnou firmu.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz